Kuka minä olen?

kuka on esa kejonen

Be yourself; Everyone else is already taken.

— Oscar Wilde.

— Oscar Wilde.

Hei! Olen Esa Kejonen.


Ihmistä määrittää tai yritetään määrittää usein ammatin kautta. Päästän sut heti jännityksestä – mä opiskelin luokanopettajaksi


Osaan kyllä paljon muutakin, mutta…. Teet nyt todennäköisesti jotain johtopäätöksiä tuosta.


Älä tee! Tee mieluummin näistä:


– Mulle on tärkeää kokeilla asioita ja oppia uutta. Kun menen nukkumaan, kirjoitan ylös kolme asiaa, mistä olen kiitollinen ja kolme asiaa, mitkä oli tässä päivässä jotain uutta.


– Kun kiinnostun jostain, niin siitä on ”kevyt iltalukeminen” aika kaukana. Podcast ja äänikirja hurahtaa hyvin äkkiä. Luen mielummin kuin ”kirjadroppailen” sulle viimeisimmät ”timangit”. Lukeminen on kivempaa. Ja toisten ihmisten jutut ja mielipiteet myös innostavampia kuin omani itselleni. Omani on siitä tylsiä, että ne tiedän jo valmiiksi. Vaikka huomenna ne saattaa ollakin jo jotain ihan toista!

– Haluan auttaa ihmisiä tekemään asioita, mihin ne ei yksin pystyisi. Perheen kanssa se on asuntoihin sijoittaminen, ystävien kanssa sijoittamisesta ja eri tavalla paremmin elämisestä puhuminen. Curlinghallissa harjaan muiden kivet ja päätän joka päivä tehdä parhaani lopputuloksen suhteen. Toiset elävät tavoitteista – minä painotan arvoja ja systeemiä.

Näiltä sivuilta löydät mun työprofiilin, blogin ja yhteydenotto-lomakkeen etusivun lisäksi.

Työprofiilissa voit nähdä, josko me voisimme tehdä jotain yhteistä hyvää.

Blogiani kirjoittelen, kun tuntuu siltä, että nyt on aika hakata vähän näppäimistöä. Aiheita käsittelen innostumisjärjestyksessä, välillä jokin asia saa enemmän huomiota kuin joku toinen!

Tykkään jutella, tehdä projekteja ja auttaa muitakin tekemään asioita eri tavalla paremmin. Minulle voit laittaa viestiä matalalla kynnyksellä. Kun joku ihminen haluaa kohdata minut arvokkaasti, niin harvemmin lähden keskustelun tasoa madaltamaan.

Kuulemiin. Kaikkea hyvää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: